24 Decembrie 2024 – În Așteptarea Sărbătorilor … de Crăciun 2024

24 Decembrie 2024 – În Așteptarea Sărbătorilor … de Crăciun 2024

Dragii noștri clienți,

Crăciunul este perioada magică a anului, plină de bucurie, lumină și momente speciale alături de cei dragi. Anul acesta, ne-am pregătit cu o mulțime de surprize și activități pentru a face sărbătorile dvs. de neuitat.

Indiferent dacă planificați o cină festivă, o petrecere de Crăciun sau un eveniment special, echipa noastră este aici să vă ajute să transformați fiecare moment într-o amintire de neprețuit. Avem pachete personalizate și oferte speciale adaptate nevoilor și preferințelor dvs.

Așteptăm cu nerăbdare programările dvs. și suntem pregătiți să vă oferim tot suportul necesar pentru a crea o atmosferă de poveste. Rezervați din timp pentru a vă asigura că sărbătorile dvs. vor fi așa cum v-ați dorit.

Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a stabili o programare. Vă mulțumim că ne alegeți și vă dorim un Crăciun plin de pace, fericire și magie!

Pentru programări, vizitați site-ul nostru, CLICK AICI : https://www.moscraciunlacluj.ro/programare/

Cu drag, Echipa lui Mos Craciun la CLUJ

Descarcă aplicația din Magazin Google Play sau de mai jos :

This Post Has 3 Comments

  1. M-am programat. abia astept ca sa va vad ! V-am trimis mesaj in privat !

  2. V-am vazut in Piata Unirii in 24 Decembrie 2023, erati tare grabit. Ma bucur ca am reusit ca sa facem o poza ca amintire cu dvs. V-am trimis-o pe Facebook pe Messenger .

  3. Abia astept ca sa va vad Mosule !

Leave a Reply

Quick Navigation
×
×

Cart

Buy for 20,00 more and get free shipping