Contul a fost creat cu succes ...

Mai multe despre contul meu ...

Imediat ce ai terminat înregistrarea, primești link-ul de activare pe adresa de e-mail folosită la crearea contului tău de jucător. 

Mesajul următor îți confirmă faptul că ți-am trimis link-ul de activare pe adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a-ți deschide contul de jucător pe Superbet.ro.

Te rugăm să intri și să verifici toate secțiunile adresei tale de e-mail (exemplu: Inbox, Spam, All emails, Junk, Promotions, Social, etc). În e-mail-ul primit, vei regăsi: numele de utilizator, parola pe care ți-ai ales-o și link-ul de activare.

boom Contul tău devine activ imediat ce vei apăsa butonul ACTIVEAZĂ-ȚI CONTUL”.

Dacă nu ai primit link-ul, te rugăm să încerci să te loghezi și vei primi mesajul “Contul tău nu este activ”. De aici poți solicita un nou link, dând click pe “apasă aici pentru a-l retrimite”, apoi trebuie sa adaugi adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului, pentru confirmare.

exclamationDe reținut! Noul link generat este valabil 72h.

Ai apăsat butonul în e-mailul primit de la noi? Gata! Din acest moment, poți verifica ce a aparut nou, poți face programări, primești noutăti  și multe altele !

Imediat ce ai terminat înregistrarea, primești link-ul de activare pe adresa de e-mail folosită la crearea contului tău . 

Asigură-te că ai introdus o adresă de e-mail validă și că verifici pe adresa de e-mail folosită la înregistrare  în toate secțiunile (exemplu: Inbox, Spam, Junk, Promotions, Social, etc) .

Dacă nu ai primit link-ul, te rugăm să încerci să te loghezi și vei primi mesajul “Contul tău nu este activ”. De aici poți solicita un nou link, dând click pe “apasă aici pentru a-l retrimite”, apoi trebuie să adaugi adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului, pentru confirmare. 

exclamationDe reținut! Noul link generat este valabil 72h.

În cazul în care te-ai înregistrat cu o adresa de e-mail greșită, nu îți vei mai putea activa contul singur și va fi necesar să trimiți o solicitare de activare a contului, implicit de actualizare a adresei de e-mail, către contact@moscraciunlacluj.ro . Avem rugămintea de a ne preciza numele de utilizator și de a atașa în e-mail fotografia actului de identitate.

exclamation Dacă ți-ai facut cont dar nu l-ai activat, nu te poți înregistra din nou! Trebuie să urmezi toți pașii de mai sus pentru activarea lui.

 

Imediat ce ți-ai activat contul prin accesarea link-ului primit pe e-mail, este necesar să verifici numărul de telefon slightly_smiling_face.

Verificarea numărului de telefon se face astfel:

În aplicație

one Autentifică-te, apasă pe cele 3 puncte din partea stânga-sus a paginii și apoi accesează secțiunea Cont

two Apasă pe “Editează informațiile din cont”

Cum validez numărul de telefon?         

three Introdu noul număr de telefon în câmpul de sub numărul de telefon actual, apoi apasă “Salvează”

numar-tel.png

four După actualizarea numărului de telefon, te rugăm să soliciți un nou cod SMS.                                                   

bulbAflă mai multe:

point_right Află despre Cum îmi pot actualiza datele personale din contul meu ?

point_right Află despre Nu am reușit să îmi activez contul

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum 

two Apasă pe “Verificarea numărului de telefon”, ca în imaginea de mai jos

Quick Navigation
×
×

Cart

Buy for 50,00  more and get free shipping