despre noi / echipa noastră

Misiune, Valori, obiective, Rezultate


Îți prezentăm pe scurt o descriere a tot ce inseamnă, ceea ce iubim cu toții, și anume pe cel ce este Mos Crăciun la CLUJ

Dragă copil,

Noi suntem echipa lui Moș Crăciun la CLUJ. Suntem aici pentru a aduce bucurie și magie în viața copiilor din Cluj și pentru a crea amintiri frumoase în perioada sărbătorilor de iarnă. Echipa noastră este formată din Moș Crăciun, asistenți și ajutoare elfice care lucrează împreună pentru a face ca întâlnirile cu Moș Crăciun să fie speciale și memorabile.

Ne străduim să oferim experiențe unice și autentice, în care copiii să se simtă aproape de Moș Crăciun și să împărtășească dorințele și bucuria lor. Fiecare întâlnire cu Moș Crăciun este specială și personalizată, iar noi ne asigurăm că fiecare copil primește atenția și magia pe care o merită.

Echipa noastră este formată din Moș Crăciun și ajutoarele sale elfe, care lucrează din greu pentru a face ca fiecare întâlnire cu copiii să fie specială și memorabilă. Ne deplasăm în diferite locații din Cluj-Napoca și împrejurimi, inclusiv în locurile de joacă, școli, grădinițe și chiar la domiciliul copiilor, pentru a aduce magia Crăciunului în viețile lor.

Mos Craciun la CLUJ este dedicat să ofere experiențe unice și autentice copiilor, să asculte dorințele lor și să le ofere momente de bucurie și emoție în timpul sezonului festiv.

Sperăm că vei avea ocazia să ne cunoști și să te bucuri de întâlnirea cu Moș Crăciun la CLUJ. Dacă ai întrebări sau nevoi, te rog să nu ezitați să ne contactezi.

Care este misiunea noastră ?

Misiunea echipei Moș Crăciun la CLUJ este de a aduce bucurie și magie în inimile copiilor și familiilor din Cluj-Napoca și împrejurimi în perioada sărbătorilor de iarnă. Echipa noastră se străduiește să ofere experiențe unice și memorabile, aducând zâmbete pe chipurile celor mici și creând amintiri de neuitat.

Care este viziunea noastră ?

Viziunea echipei Moș Crăciun la CLUJ este de a fi cea mai iubită și apreciată echipă de Moș Crăciun din Cluj-Napoca și de a aduce magia sărbătorilor de iarnă în casele și inimile tuturor copiilor și familiilor din zonă. Ne dorim să fim o sursă de inspirație și bucurie pentru comunitatea noastră și să creăm tradiții frumoase care să dureze de-a lungul anilor.

Câteva dintre realizările noastre ...

Echipa noastră se străduiește să ofere servicii de calitate și să aducă bucurie în inimile copiilor și familiilor din Cluj-Napoca și împrejurimi în perioada sărbătorilor de iarnă începând cu anul 2017 până în prezent. 

7

ani de experiență

8

premii câștigate

Părerile celor dragi Moșului

Clienții noștrii sunt foarte mulțumiți de vizitele Moșului… este vorba despre recunoștință, mulțumire și vizite în fiecare an la cei ce deja îl știu pe Moșu 
și vor să îl vadă an de an, dar si celor care nu au reușit încă să-l vadă în realitate pe Moș Crăciun la CLUJ le oferim încredere ! 
Cu fiecare vizită construim încredere, mulțumire, și progres, iar recenziile scrise și părerile Dumneavoastră sunt cartea de vizită ce ne recomandă an de an 
să vă oferim un serviciu de calitate superior .
Vă  mulțumim din suflet !

Echipa noastră

Echipa noastră este formată din Moș Crăciun și ajutoarele sale elfe, care lucrează din greu pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în casele și inimile copiilor și familiilor din Cluj-Napoca și împrejurimi. Suntem o echipă plină de bucurie, entuziasm și dedicare, iar misiunea noastră este să aducem zâmbete pe chipurile celor mici și să creăm amintiri frumoase pentru toți cei care ne întâlnesc. Fiecare membru al echipei noastre este pregătit să ofere o experiență unică și memorabilă, iar profesionalismul și pasiunea noastră ne ghidează în fiecare interacțiune cu copiii și familiile noastre dragi. Cu drag, Adrian.

9b596043c5a4bc9b23d36d8ab12175de8127504999475626915.jpg

Moș Crăciun la CLUJ

Moșul cu multe cadouri din Cluj-Napoca
Adrian Negura (foto profil)

Adrian Negură

Administrator Moș Crăciun la CLUJ
Quick Navigation
×
×

Cart

Buy for 20,00 more and get free shipping